Bedste autoglas service på Sjælland

De fleste bilejere har prøvet det – og ærgret sig: Det karakteristiske smæld, og så har man en nydelig stjerne i forruden. Et såkaldt stenslag opstår som oftest ved at løse småsten eller grus fra kørebanen hvirvles op ad foran kørende bilers dæk. Herved får de utroligt meget fart på – og i kombination med din bils hastighed bliver sammenstødet ganske voldsomt, hvorfor det kan forårsage den lokale splintring af en ellers robust rude.

Det, der er så ærgerligt i denne forbindelse, er, at et stenslag ikke blot kan repareres – og slet ikke hvis det er mere end tre millimeter i diameter. I så tilfælde skal ruden skiftes ud, også selv om skaden ikke umiddelbart spærrer for udsynet. En skade fra et stenslag kan nemlig kompromittere hele forruden, således at det hurtigt bliver til en alvorlig revne. Dette kan afstedkomme, at ruden lettere går itu ved eventuelle sammenstød. Og derfor bør du så hurtigt som muligt få stenslaget fikset.

Jeg har fået et stenslag – hvad gør jeg?

Har din forrude fået et stenslag, bør du uanset skadens størrelse ved først givne lejlighed lappe stenslaget midlertidig med et stenslags klistermærke, som du altid bør have med dig i bilen. Dette sikrer, at der ikke trænger snavs og fugt ned i skaden, hvilket kan vanskeliggøre en effektiv reparation. Har du ikke nogen stenslags klistermærker, kan du til nød bruge pakketape.

Dernæst bør du opsøge en ekspert i autoglas – som for eksempel Alt-Autoglas. Hos Alt-Autoglas kan du få professionelle reparationer af stenslag på din egen adresse. Dette betyder, at du ikke skal ulejlige dig med at køre helt hen på det nærmeste autoværksted – Alt-Autoglas kommer til dig! Alt-Autoglas kører på hele Sjælland, uanset om du bor i nord, syd, øst eller vest.

Du kan læse mere om Alt-Autoglas på hjemmesiden https://alt-autoglas.dk/autoglas-info/ 

Astrid Pedersen