Butt plug – også til heteroer

Igennem de seneste år er butt plugs pludselig blevet et fænomen, alle taler om. Celebrities møder op på den høje løber iført butt plugs med haler, og skaber stort postyr. Og sex shops – online såvel som offline – bugner af butt plugs i forskellige afskygninger, udformninger og materialer. Men hvad er egentlig ideen med en butt plug, og hvorfor skal man bruge sådan én?

Bedre sex med butt plug – også for heteroer

Anal sex er ikke længere udelukkende forbeholdt homoseksuelle mænd. Rigtig mange heteroseksuelle par dyrker denne nye seksuelle udtryksform med stor fornøjelse. Og skulle du være blandt dem, som gerne vil prøve anal sex, men er usikker på, hvorledes du skal komme i gang, er det en rigtig god idé at træne sig op ved hjælp af en butt plug. På den måde undgår du at lave skader på din endetarms lukkemuskel. Dit anus er ikke, i samme omfang som din skede, beregnet til at modstår den belastning, et samleje medfører. Og derfor kan anal sex få svære konsekvenser, hvis du ikke forbereder dig ordentligt. Med en butt plug kan du for det første vænne dig til fornemmelsen af at have et fremmedlegeme i anus, for det andet hjælpe musklen til at kunne udvide sig og dermed blive mere elastisk.

Vælger du at lade din butt plug sidde i anus under vaginalt samleje, vil du samtidig kunne opnå øget følsomhed i skeden, da din butt plug vil presse imod den bageste skedevæg. Din partner vil samtidig opleve dig som mere stram, hvilket vil højne nydelsen. Dette kan også være nyttigt for kvinder, som lige har født – og som ekstra bonus kan en butt plug tjene som et ekstra trænings redskab, når bækkenbunden skal trænes op igen efter en fødsel. Du kan finde et stort og varieret udvalg af butt plugs på https://www.belugi.dk/til-hende/til-hende/anal-sexlegetoej/butt-plugs 

Astrid Pedersen