Derfor skal du overveje en tilbygning

En tilbygning er en af de ting, som kan gøre underværker for en hus. Det er nemlig en måde, man kan få mere plads på, og det er en måde, man kan sikre sig, at drømmeboligen forbliver drømmeboligen. Ønsket om en tilbygning kan skyldes mange forskellige ting, det kan være man har gået med et ønske om at skabe en kreativ afdeling, eller ekstra plads hvor børnene kan boltre sig, eller måske er det blevet tid til at få lavet en ny voksen sektion.

Hvis du ikke selv ønsker at give dig i kast med det praktiske arbejde, findes der gode muligheder for at få hjælp fra en professionel tømrer. En tømrer er netop den helt rette at kontakte, hvis man gerne vil godt i mål med dette tiltag i hjemmet. Når en tilbygning oser af godt håndværk og en god løsning, så er der også god sandsynlighed for, at den kan tilføre ekstra værdi til boligen – hvis man skulle ønske sig at sælge den på et tidspunkt.

Skal du have en tilbygning på Nordfyn? 

Når du skal i gang, kan du som det første kontakte forskellige tømrer- og snedkerfirmaer i dit lokalområde. Ønsker du f.eks. en tilbygning på Nordfyn, så kan du spare dig selv for meget tid ved at undersøge de firmaer, der arbejder der. Oftest så er det nemlig sådan, at et tømrerfirma har områder, hvor de primært arbejder. 

Når du er kommet i kontakt med et firma, så får du samtidig også en fornemmelse af, om det er et firma, du har lyst til at arbejde sammen med. Det kan være, at tømreren er god til at spørge ind til dine ønsker og behov, og at du kan afslutte snakken med at få tilsendt et uforpligtende tilbud. På den måde har man nemlig som kunde noget mere præcist at forholde sig til, før arbejdet går i gang. 

Cecilie Mortensen