Designer bordlamper

Andlight.dk har samlet mange store navne inden for lampedesign i en online webshop. Du finder et bredt sortiment bestående af mange forskellige typer lamper, bl.a. bordlamper. Når du skal indrette et værelse, en stue eller et kontor, er du sikkert interesseret i at alle elementer skal passe sammen rent indretningsmæssigt. Her er det en fordel med så mange lamper samlet på ét sted. Andlight.dk tilbyder lamper til enhver smag. En af fordelene ved at have så mange designere samlet ét sted er, at sortimentet bærer præg af mange forskellige stilarter og unikke syn på lampedesign. Ligesom der findes mange forskellige kunder, der hver har deres personlige præferencer når det gælder indretning, findes der også en bred håndfuld designere. Hos Andlight.dk finder du helt sikkert en designer der står bag en lampe, der passer perfekt ind i dit hjem.

Designerne der står bag bordlamperne i Andlight.dk’s sortiment kommer fra lande som England, Tyskland, Italien og lande i Skandinavien. Du finder således både lamper der bærer præg af italiensk, eksklusivt design, der både leger med rene linjer og runde former. Inden for lampedesign har skandinaviske designere gennem de seneste år ført sig frem på markedet, og særligt den nordiske tilgang til design, hvor man møder en kombination af æstetik og funktionalitet har gennem årene vundet frem på markedet.

Som eksempel på et designfirma der står bag en række lamper der er både alsidige og funktionelle i deres design, er italienske Flos. Firmaet blev grundlagt i 1962, og har siden dengang arbejdet på at udvikle nye koncepter og tilføre markedet et noget unikt. Et eksempel på en stilren bordlampe, der på én og samme tid er både enkel og samtidig fanger øjet, er modellen Serena. Dens moderne design er tidløst og udover at give et indirekte lys, påtager den sig også rollen som dekorativt designelement.

Marie Pedersen