Find det rigtige flyttefirma

Hvis du ikke i din vennekreds har et par store og stærke fyre og en lastbil, kan det være nødvendigt at få hjælp af et flyttefirma, hvis du skal flytte. Her er der flere muligheder, du kan bestille en bil og en chauffør og så selv stå for at pakke ned og fylde bilen. Du kan også få hjælp til at få dine ting ud af din bolig og ind i bilen og omvendt, når du er i dit nye hjem. Den sidste mulighed er at få flyttefirmaet til at pakke hele din bolig ned, uden at du løfter en finger og flytte det hele til dit nye hus og pakke det hele ud igen. Et flyttefirma kunne f.eks. være http://www.nordflyt.dk/

Tjek Trustpilot

Inden du siger ja til et flyttefirma, er det en god ide at få flere tilbud, så du ikke ender med at betale mere end højst nødvendigt. Samtidig er det en god ide også at tjekke dem på f.eks. Trustpilot eller lignende sider. Tag forbehold for de bedste anbefalinger. Alle har gode venner, der gerne vil hjælpe med at skrive en god anbefaling. Desværre findes det modsatte også. Samtidig er folk mere motiveret til at skrive en dårlig anmeldelse, end hvis de har haft en god oplevelse. Uanset er det en god rettesnor, hvis man tager et par få forbehold og ikke tror på alt hvad man læser. 

Der er penge at spare

Hvis du har pakket din bolig ned i kasser, der er nemme at stable er der penge at spare. Det er meget nemmere og hurtigere at tømme en bolig, hvis alt er pakket ned i kasser af samme størrelse og de ikke er for tunge. En flytte bil vil komme med det nødvendige udstyr, der gør en flytning hurtig og her vil du gøre det meget nemmere og billigere, ved at have pakket dine ejendele ned, så de er nemme at flytte.

Lotte Hindsberg