Her kan du få skrotpræmie i Holstebro

Har du enten har en bil, der ikke har kunne komme igennem et synstjek eller som har udtjent sin pligt på landevejen, så er den stadig penge værd. Det kan også være at din bil er blevet skadet eller totalskadet, hvor det kan blive for dyrt at få den repareret. Her kan du stadig få penge for din gamle bil, hvis du vælger at skrotte den. Det er dog vigtigt at du vælger en autoriseret autoophugger, da de samarbejdet med bilproducenterne og staten, hvorfor du kan få en skrotpræmie for at aflevere den til en miljøbevidst autoophugger. Skrotpræmien kan du få vurderet ud fra hvilken bil det er. Det er dog vigtigt at din bil indfrier de kriterier der bliver opstillet, for at den kan blive godkendt som en skrotbil.

Her er en af kriterierne, at det er en bil hvor der maksimalt er plads til 9 personer inklusiv føreren af bilen. Herudover må bilen ikke veje over 3.500 kg. Det er vigtigt at bilen har været sidst registreret i dit navn gennem dit forsikring, hvor der som minimum har været ansvarsforsikring. Hvis din bil er afmeldt senere end 30 juni år 2000, vil den ikke blive godkendt som skrotpræmie. 

Hvis din bil kan efterleve disse krav vil du kunne få op til 2.200 kr. skattefrit for aflevering af din gamle bil. 

Få afhentet din bil af en autoriseret autoophugger

Det er langt fra alle autoophuggere, der tilbyder at afhente din bil. Men hvis du bor i Holstebro eller omegn, kan du få afhentet dine skrotbiler i Holstebro af Veder-skrot. Her kan du blot ringe ind til den autoriseret autoophugger og aftale et tidspunkt, hvor du vil have afhentet din gamle skrotbil hjemme hos dig. Her vil du få den nødvendige hjælp til hele processen, således du kan få udbetalt din skrotpræmie med det samme. 

Silje Hansen