Læg en god strategi med Football manager 2020

Selvfølgelig er Football Manager 20 kun et spil, men derfor kan man jo godt gå op i det hud og og hår, og hvem ved, måske bliver det ligefrem dit nye favoritspil?

Det smarte ved disse fodboldspil er, at de ramme mange forskellige mennesker og især dem, der måske normalt ikke er stor fans af spil, men som elsker fodbold – og globalt set er det jo mange.

Man skal heller ikke eje ferme teknikker til at spille Football Manager, da man ikke ligesom i andre fodboldspil selv skal på banen, man skal nemlig her lægge en strategi for, hvordan ens sammensatte hold klarer sig bedst.

Så kan man selv bestemme, hvor meget man vil engagere sig i spillet, om man bare vil se, om man har heldet med sig i at sammensætte et hold på baggrund af deres navne, som man kender fra den hjemlige liga.

Der føles jo ikke noget bedre, end når ens eget hjemmehold vinder, eller man sammensætter et hold, der hovedsageligt består af ens hjemmeholdsspillere og så nogle fra udlandet, som man synes, er virkelig gode.

Ens hjemmehold kan jo sagtens være et hold, der spiller i udlandet, og så kan man spille som dem 1:1.

Men så er der jo også de spillere – dig som spiller på Football Manager 2020 – som kender alle de store navne og altid har drømt om at sammensætte det, som du ser, som det bedste hold.

Du vil nok i den forbindelse føle dig noget nær uovervindelig, og så kan du se, om dine forudsigelser var korrekte eller ej.

Er du virkelig fodboldentusiast, så sammensætter du måske et hold baseret på, hvordan de forskellige fodboldspillere og hold klarer sig på nuværende tidspunkt, så du kan få en fornemmelse af selv at være med, når tingene sker, og vise, om træneren og manageren tog den rette beslutning – eller om du kunne have gjort det bedre.

Anders Lundtang Hansen