Skal du have tjekket synet?

Døjer du med at se underteksterne på tv’et? Eller har du svært ved at læse en bog uden at få ondt i hovedet? Eller har du smerter eller andet ubehag ved øjnene? Lige meget hvad problemet er, er det altid en god idé at få efterset dine øjne ved en professionel øjenklinik. Det er ikke altid, at den lokale optiker har den helt rette ekspertise til at opdage problemerne. Det er også kun en øjenlæge, der kan yde den rette behandling af dine øjne. 

Derfor skal du få efterset dine øjne

Du skal altid få tjekket dine egne øjne eller dine børns øjne, hvis der opstår nogen form for gener eller besvær med at se og læse. Det er vigtigt, så en eventuelt tilstand eller sygdom ikke forværres. Problemet kan blot være, at du eller dit barn skal have briller eller læsebriller. Men der er også være forskellige øjensygdomme, så rammer børn, voksne og ældre. Det kan være grå stær, som især rammer ældre. Både børn og voksne kan let få infektioner i øjnene. 

Leder du efter en god øjenklinik i København?

I København finder du flere øjenlæger. En rigtig god klinik er Vibenshus Øjenklinik. Her bliver du hjulpet godt videre af øjenlæge Sven Johansen. Han har mange års erfaring, idet han har været speciallæge i øjensygdomme siden 1993. 

Klinikken hjælper blandt andet med diagnose og behandling af følgende:

– Grå stær

– Grøn stær

– Tørre øjne

– AMD

– Børn

– Skelen

– Akutte øjentilstande f.eks. nethindeløsning, øjeninfektion,
bygkorn og regnbuehinde-betændelse

Denne Øjenklinik i København hjælper dig godt videre, så du kan få behandlet din øjensygdom. Eller så du kan få en recept på den helt rette styrke. Her er du altid i gode hænder. På klinikkens hjemmeside kan du læse mere om øjenlægen, resten af personalet, de forskellige behandlinger og klinikkens åbningstider og beliggenhed i København. 

Anne-Mette Hansen