Søger du moderne kursuslokaler?

Skal du holde et kursus for et mindre eller større hold af klienter? Skal du holde foredrag for en større forsamling? Eller søger du lokaler til at afholde kursus for dine medarbejdere væk fra de vante rammer på kontoret? Skal det være i nærheden af Sønderborg? Tæt på grænsen til Tyskland? Og tæt vej motorvejen? Så er Sandbjerg Gods det oplagte valg. Godset er beliggende i naturskønne omgivelser, og det giver derfor god mulighed for at komme ud af vante omgivelser på kontoret. Eller bare mere hyggelige omgivelser, hvis kurset forløber over flere dage. Her kan I nemlig også overnatte. 

Hvor ligger Sandbjerg Gods?

Sandbjerg Gods ligger i den sydlige del af Danmark – nær Sønderborg. Det er tæt på Flensborg, motorvejen og lufthavnen i Sønderborg. Samtidig er det også midt placeret centralt i Danmark, hvis dine kursusister kommer fra både det nordjyske, fra Fyn og fra København. Idet det ligger godt placeret i naturskønne omgivelser, er det virkelig et dejligt sted at komme til kursus, foredrag eller konference. Her kan man nemlig gå ud og trække frisk luft og få gode idéer – helt ugeneret af storbyens støj!

Moderne kursuslokaler i Sønderborg

Sandbjerg Gods er et moderne kursuscenter. Her er alle de faciliteter, som I skal bruge. Der er flere lokaler i forskellige størrelser alt efter, hvor mange I er. Derudover er der mulighed for overnatning og stort set al form for forplejning som f.eks. kaffe/the, morgenbuffet, frokostbuffet, aftenbuffet, sandwich, øl, vand, vin og meget mere. I kan få det, lige som I vil have det, når I afholder kursus på dette dejlige sted. 

Vil du vide mere om Sandbjerg Gods og de moderne kursusfaciliteter? Du kan læse meget mere om stedet på deres hjemmeside, hvor du også kan se priser på et ophold, overnatninger, leje af lokaler og forskellige typer af forplejning.

Anne-Mette Hansen