Vælg den rette tandlæge på Amager

God mundhygiejne er vigtigt for vores helbred. Første skridt er derfor at sikre, at du passer godt på dine tænder og tandkød. Der er desværre for mange der ikke går til tandlæge i tide, men først henvender sig når skaden er sket. Det kan både være usundt for dine tænder og helbred, hvis du enten har huller eller det der er endnu være. Det har vist sig at kunne udvikle sig til enten store smerte som f.eks. hovedpine eller tandpine, men kan også udvikle sig til andre sygdomme, hvis der går betændelse i dit tandkød. 

Ved løbende at få behandlet dine tænder, så de forbliver sunde og raske, er du dermed også sikret en god mundhygiejne. Oplever du at få isninger i tænderne, når du spiser is eller har du ofte tandpine, kan det tyde på at du enten har huller eller skader i dine tænder. Her er det vigtigt, at du opsøger en professionel tandlæge med det samme, for at få det løst. Hvis du venter for længe, kan det udvikle sig til større skader eller flere huller i dine tænder. Det kan dermed både blive en dyr affære for dig, og vil typisk kræve et større indgreb for at få ordnet dine tænder.

Vælg den rette tandlæge

Når du skal vælge en tandlæge, er det en fordel at vælge en der er lokalt placeret. Dermed er det let for dig at gå til tandlægen, når du er hjemme eller skal derhen direkte fra arbejde. Generelt er der ingen krav om at du skal vælge et bestemt sted, hvorfor du har frit valg, når du skal vælge en tandlæge. Hvis du bor på Amager, anbefaler vi at du vælger den lokale tandlæge på Amager. Her kan du forvente at blive behandlet af en professionel tandlæge med mange års erfaring. 

Silje Hansen